Lid worden van onze zweefvliegclub

De Vliegclub Hoogeveen verwelkomt regelmatig nieuwe leden, op dit moment is er geen wachttijd of ledenstop. Heb je zin om bij ons te komen zweefvliegen? Probeer eens een vluchtje of neem per e-mail of telefoon contact op met de vliegclub. Vervolgens krijg je een startpakket thuisgestuurd met een inschrijvingsformulier, informatie over een vlieg(sport)medische keuring in de buurt et cetera.

Lid worden kan op ieder moment van het vliegseizoen, de contributie wordt naar rato aangepast. Bijvoorbeeld is het zomerkamp een prachtige gelegenheid om een carrière als zweefvlieger te beginnen: Je maakt in een korte tijd veel vluchten en leert snel clubgenoten kennen.

Er zijn speciale contributies voor jeugdleden, meerdere zweefvliegers uit één gezin of mensen met een eigen zweefvliegtuig. Iedere januari start een iFly sponsorregeling voor nieuwe jonge zweefvliegers. Ben je hiervoor te laat of val je onverhoopt buiten de boot, dan heet de VCH je welkom met een aantrekkelijke instapcontributie. Ook voor ervaren leden biedt de VCH mooie uitdagingen: Vijf dagen per week vliegmogelijkheden, een grote moderne vloot, ligging aan een thermiekrijke stad en heidevelden en weinig luchtruimbeperkingen in de omgeving.

Tot ziens op Vliegveld Hoogeveen!